برای خریدن بادمجان به یاد داشته باشید که بادمجان قلمی و تازه، احتمال تلخ بودنش کمتر است.
بادمجان از خوراکیهای خوشمزه و پرطرفدار است که خواص بسیاری دارد، مثل: کاهش استرس، کمک به کاهش وزن، بهبود سلامت قلب و عروق، تقویت استخوانها و جلوگیری از پوکی استخوان، کاهش علائم کمخونی، محافظت از دستگاه گوارش، کنترل دیابت، محافظت از نوزادان در برابر نقصهای مادرزادی و حتی جلوگیری از سرطان.
برای خریدن بادمجان به یاد داشته باشید که بادمجان قلمی و تازه، احتمال تلخ بودنش کمتر است. همچنین آنهایی که دانههای ریز و همرنگ گوشت بادمجان دارند شیرین هستند و بادمجانی که دانههای تیره و بزرگ دارد، احتمال دارد تلخ باشد.
بادمجانها را پوست بگیرید و در کاسهای پر از آب بگذارید. 2 تا 3 قاشق آبلیمو به آن اضافه کنید و بگذارید برای ۱۰ تا 15 دقیقه بماند. سپس آنها را از کاسه بیرون آورید، فشار دهید تا آب اضافیشان کم شود. حالا بدون تلخی آماده هستند تا از آنها در غذا استفاده کنید.
به بادمجانهای پوست کندهشده نمک بپاشید و بگذارید 30 دقیقه بمانند. بعد با آب بشویید و بگذارید کاملا خشک شوند.
تخم بادمجان را از گوشت آن جدا کنید تا تلخی آن از بین برود. بعد در پخت غذا از آن استفاده کنید.
بادمجانها را بشویید، پوست بگیرید و حدود ۴ تا ۵ ساعت داخل فریزر بگذارید تا یخ بزنند. سپس آنها را از فریزر خارج کنید، بگذارید تا یخشان آب شود و با فشار دادن، آب اضافیشان را بگیرید. سپس در غذا استفاده کنید.
بیشتر بخوانید :
درباره این سایت